x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică www.gov.ro – Blogul lui Emil Boc

www.gov.ro – Blogul lui Emil Boc

de Andreea Sminchise    |    25 Feb 2010   •   00:00
www.gov.ro – Blogul lui Emil Boc

În toată istoria guvernelor României, nici unul n-a avut-o mai mare ca Boc. E vorba de poza de pe site-ul guvernului, nu de înălţime, aşa cum probabil v-aţi gândit, maliţioşi.

www.gov.ro a fost odată site-ul Guvernului României. Azi, dacă îl accesezi, primul lucru care te izbeşte în retină e fotografia, cât un sfert din pagina web, a primului ministru. Emil Boc te ţintuieşte, de din dosul ochelarilor cu lentilă heliomată, cu o privire pătrunzătoare şi zâmbeşte cu dinţii strânşi. Sunt sigură că în poza întreagă Boc îşi ţine călcâiele apropiate şi pumnii strânşi. Şi că, în capul lui, înjură criza, pe Vlădescu, pe Funeriu şi pe Bă... Noooo! Niciodată!

www.gov.ro s-a transformat în blogul lui Boc. Ce şi-o fi zis? "Dacă la televizor toată lumea zice că-s marioneta lu' Traian Fermecătoru' de la Murfatlar, măcar pe net să demonstrez că guvernul sunt eu". Ori asta, ori ăia care se ocupă acum de site sunt ăi mai pupincurişti web-designeri care s-au existat vreodată.

Pe coloana din stânga, sub "tabloul to'arşului prim", avem rubrica "Evenimente" - apariţiile lui Emil Boc la televizor, la radio, în Ungaria, la o înmormântare... Pe dreapta avem o casetă cu şedinţa de guvern şi... ghiciţi?... agenda primului ministru - când mai apare la televizor, la radio, în Ungaria, la o înmormântare... Până şi pe un blog personal autorul scrie mai mult despre alţii decât despre sine.

×
Subiecte în articol: politic