x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Romprest, un business integrat

Romprest, un business integrat

09 Dec 2013   •   13:01
Romprest, un business integrat
În cei aproximativ 13 ani de experiență, Romprest a revoluționat piața serviciilor de profil prin inovațiile aduse şi prin noi criterii de evaluare. O dată cu dezvoltarea serviciilor oferite, a fost implementat şi un program investițional, constant, în consolidarea bazelor operaționale, în utilaje la standarde europene şi în programe de pregătire şI perfecționare a personalului.

Compania deține mai mult de 600 de utilaje de talie mare, mijlocie şi mică, autovehicule cu dotări Euro 4 şi Euro 5, investind constant în activele societății.

Romprest este singura companie de profil din România care organizează cursuri de inițiere şi calificare/recalificare personal, acreditate de Ministerul Muncii, Solidarității Sociale şi Familiei, Ministerul Educației, Cercetării şi Tineretului şi Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților, având în acest moment peste 6,000 de angajați.

Protecția mediului este una dintre marile priorități Romprest. Astfel, pentru reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător şi a eliminării poluării, compania foloseşte materiale biodegradabile şi pune accentul pe o reciclare intensivă, conform standardelor europene.

În domeniul responsabilității sociale, Romprest s-a implicat în proiecte pe trei direcții: activități caritabile, atragerea investițiilor comunitare şi activități în parteneriat cu diverse instituții de stat şi private. De asemenea, a lansat propriul program de educație ecologică în şcoli (clasele a-IV-a, învățământul primar) dar şi primul program de pre-colectare selectivă, demarat din 2009, “Pre-Colectează selectiv la tine acasă!” prin care Romprest distribuie gratuit saci pentru pre-colectarea selectivă (Hârtie&Carton, Plastic&Metal şi Sticlă) către asociațiile de locatari din Sectorul 1 care au blocuri cu tubulatură.

Romprest este una dintre cele mai importante companii de salubritate, facility management, amenajare spații verzi şi servicii DD (dezinsecție/deratizare), oferind celor 45 consilii locale din toată țara şi celor peste 10,000 de agenți economici deserviți o viziune integrată asupra serviciilor de salubritate.

Compania asigură servicii integrate de facility management (soluții personalizate pentru orice tip de curățenie, folosind tehnologii adaptate special), servicii de arhitectură peisageră (amenajează şi întreține orice tip de spațiu verde împreună cu specialiştii peisagişti şi echipamente profesionale), D.D.D. (luptă împotriva dăunătorilor, prin metode specifice şi sigure, elaborând planuri de combatere şi monitorizare a dăunătorilor personalizate pentru fiecare caz) şi salubritate (servicii de salubrizare menajeră, salubrizare căi publice şi deszăpezire).

×