x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Accident pe bd. Liviu Rebreanu din Bucuresti; mai mulţi pietoni răniţi

Accident pe bd. Liviu Rebreanu din Bucuresti; mai mulţi pietoni răniţi

24 Iul 2018   •   21:18
Accident pe bd. Liviu Rebreanu din Bucuresti; mai mulţi pietoni răniţi

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc pe bd. Liviu Rebreanu la intersecţia cu bd. Nicolae Grigorescu, anunţă ISUBIF

 

La evaluarea SMURD a reieşit că printre pietonii aflaţi în zona accidentului erau o fetiţă de cinci ani, care a fost transportată la Spitalul Budimex, însoţită în ambulanţă de mama ei (fără probleme medicale) şi tatăl minorei, care a fost transportat la Spitalul Bagdasar, cu suspiciune fractură la gleznă. 

De asemenea, a mai fost evaluată o fată de 14 ani, care nu ar avea probleme medicale deosebite şi a refuzat transport la spital. 

Conducătorul auto, în vârstă de 65 ani, care a produs accidentul a refuzat transportul la spital. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. 

Brigada Rutieră a Capitalei precizează că accidentul a avut loc în timp ce şoferul unui autoturism care se deplasa pe bd. Liviu Rebreanu dinspre str. Câmpia Libertăţii, la intersecţia cu bd. Nicolae Grigorescu a efectuat virajul la stânga şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând pe scuarul ce desparte sensurile de circulaţie. 

Pe bd. Nicolae Grigorescu dinspre str. Postăvarului se circulă pe banda a doua. 

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. AGERPRES

×