x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Accident tragic pe DN1. A murit medicul de la Institutul "Marius Nasta" anchetat pentru șpagă

Accident tragic pe DN1. A murit medicul de la Institutul "Marius Nasta" anchetat pentru șpagă

de Redacția Jurnalul    |    08 Oct 2023   •   13:40
Accident tragic pe DN1. A murit medicul de la Institutul "Marius Nasta" anchetat pentru șpagă
Sursa foto: antena1CNN

Dr. Cornel Petreanu, unul dintre cei doi medici anchetați pentru șpagă de la Institutul "Marius Nasta", a murit într-un accident pe DN1, lângă Otopeni.

"La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

La fata locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul persoanei respective

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun", transmite IPJ Ilfov.

Dr. Cornel Petreeanu a fost reținut luna trecută, împreună cu dr. Cristian Paleru, într-un dosar de luare de mită. 

Cei doi medici sunt acuzați că au luat mită zeci de mii de euro de la pacienți. Denunțul ar fi fost făcut de directorul unității medicale, dr. Beatrice Mahler, potrivit unor surse antena3CNN. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident dn1 spaga Cornel Petreanu medic