x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Aeronava Qatar Airways a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni din cauza unui pasager căruia i s-a făcut rău

Aeronava Qatar Airways a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni din cauza unui pasager căruia i s-a făcut rău

02 Noi 2017   •   13:56
Aeronava Qatar Airways a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni din cauza unui pasager căruia i s-a făcut rău

Un avion al companiei Qatar Airways, care trebuia să ajungă la Manchester, a aterizat forţat, joi, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, din cauza unui pasager căruia i s-a făcut rău. 

"O aeronavă Boeing 787 Dreamliner, aparţinând companiei Qatar Airways, care efectua cursa QTR 3GC Doha - Manchester, a solicitat, la ora 10:30, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti din motive medicale - un pasager în vârstă de 54 de ani căruia i se făcuse rău", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB). 

Potrivit sursei citate, după aterizarea pe aeroportul Capitalei, la ora 11:03, la bordul aeronavei a urcat echipajul medical al AIHCB, care a reuşit să stabilizeze pasagerul. 

Pacientul a fost ulterior transportat la unul dintre spitalele de urgenţă din Bucureşti, aeronava urmând să decoleze către destinaţie. 

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat de acest incident, desfăşurându-se în condiţii normale. 

×