x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social VIDEO! Anunţ ŞOCANT al autorităţilor britanice: toţi cei cinci morţi în accidentul de miercuri SUNT ROMÂNI!

VIDEO! Anunţ ŞOCANT al autorităţilor britanice: toţi cei cinci morţi în accidentul de miercuri SUNT ROMÂNI!

25 Mai 2017   •   13:57
VIDEO! Anunţ ŞOCANT al autorităţilor britanice: toţi cei cinci morţi în accidentul de miercuri SUNT ROMÂNI!

Autorităţile britanice au făcut un anunţ şocant. Toţi cei cinci morţi în accidentul de miercuri, de pe o autostradă în apropiere de Stafford, sunt români. Şi bărbatul internat în spital cu răni grave este tot de naţionalitate română, scrie observator.tv.

Un autoturism Nissan Micra a fost zdrobit de un tir scăpat de sub control şi cinci persoane aflate în autoturism, patru femei care ocupau bancheta din spate, şi şoferul, au decedat pe loc. O a şasea, care ocupa scaunul din dreapta şoferului maşinii mici, e în spital. Iniţial s-a ştiut că doar două dintre victime sunt din România.

"Ofiţerii noştri au luat legătura cu familiile celor care au murit, care sunt toţi de naţionalitate română. Am notificat Ambasada României.", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei britanice, citat de presă. Aceeaşi sursă menţionează că poliţiştii l-au arestat imediat pe şoferul tirului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, originar din zona West Midlands, care a scăpat nevătămat în urma accidentului rutier.

 

Pentru mai multe detalii, intraţi pe Observator.tv

×