x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ateliere și jocuri pentru copii, de 1 iunie, la Muzeul Antipa

Ateliere și jocuri pentru copii, de 1 iunie, la Muzeul Antipa

de Redacția Jurnalul    |    30 Mai 2023   •   15:30
Ateliere și jocuri pentru copii, de 1 iunie, la Muzeul Antipa

Copiii vor intra gratuit la Muzeul Antipa pe 1 iunie și vor putea participa la ateliere și jocuri organizate speciale pentru ei de Ziua Internațională a Copilului.

Joi, 1 iunie, între orele 10.00 și 17.00, curtea din spatele Muzeului va fi plină de culoare, cântec și veselie. Activitățile distractive cu animatori, ateliere de creație, desene pe asfalt, povești despre exploratori, ateliere de șah, desen, pictură și multe baloane colorate vor face deliciul unei adevărate petreceri în aer liber.

Potrivit unui comunicat al Muzeului, vizitatorii de toate vârstele vor avea ocazia să descopere minunata lume a exploratorilor, participând de la ora 10.30 la deschiderea unei inedite expoziții temporare „Antipa și Racoviță – exploratori de poveste”.

Activităție din grădina Muzeului cuprind „Parcarea animalelor colorate” – desene cu creta pe asfalt, „Colorăm cu spor” – zona de colorat fișe cu imagini din natură, „Puzzle pentru toți” – zona de asamblat puzzle-uri cu animale, „În cuvinte să ne-ntrecem și prin labirint să trecem!” – zona de rebusuri și labirinturi, „Natura, muza noastră” – zona în care micii artiști vor desena cu carioci și acuarele pe folie de împachetat, „Povești în grădină”, ateliere pentru preșcolari împreună cu adulții însoțitori, „Mutarea perfectă” - ateliere de șah pentru cei mici.

Participarea la ateliere este gratuită, în limita locurilor disponibile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: muzeul antipa ateliere copii