x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Av. Adrian Cuculis explică de ce se muta gazul la stația GPL de la Crevedia: "Va întrebați ce a fost..."

Av. Adrian Cuculis explică de ce se muta gazul la stația GPL de la Crevedia: "Va întrebați ce a fost..."

de Redacția Jurnalul    |    30 Aug 2023   •   16:45
Av. Adrian Cuculis explică de ce se muta gazul la stația GPL de la Crevedia: "Va întrebați ce a fost..."
Sursa foto: antena3CNN

Avocatul Adrain Cuculis explică de ce se muta gazul între cisterne la stația GPL din Crevedia.

Avocatul Adrian Cuculis spune de ce la stația GPL de la Crevedia se muta gazul de la o cisternă la alta, în condițiile în care ar fi trebuit să fie închisă, neavând avize de funcționare. 

"Va întrebați ce a fost la Crevedia? Puțină lume știe de fapt ce s-a întâmplat şi de ce s-a întâmplat. Plecăm de la o întrebare pe care vă rog să o vi-o adresați.

De ce trebuia să mute gazul dintr-o cisterna în alta? Vă rog să nu mergeți pe informațiile apărute cum că ar fi avut o defecțiune, ci să gândiți mai departe, fiindcă cei din zonă știau că treaba asta se tot întâmplă de 3 ani de zile.

Răspunsul este următorul: gazul s-a mutat pentru a fi combinat, pentru a fi făcut profit.

Gazul pentru populație este 1 leu, iar GPL-ul este 3 lei", a scris avocatul Adrian Cuculis pe Facebook.

Ce fac autoritățile

Zeci de pompieri au fost răniți în exploziile de la Crevedia și doi oameni au murit. Copiii soților care au murit sunt revoltați pe autorități care vor să ascundă informații importante. 

"Gândiți-vă că părinții mei sunt singurii și primii morți. Vă dați seama, de ce să fie doi când poate rămâne unul singur? Încrederea mea în autorități este zero pentru că se încearcă să se ascundă multe lucruri. În legătură cu tatăl meu eu sunt sigur că se va face acest lucru.

Măcar din respect pentru noi, pentru copii, pentru familiile celor răniți, putea să spună că vrea să ne ajute, nu să ne spălăm pe mâini și să spunem că nu a murit din cauza incendiului, ci dintr-un infarct", a spus la Antena 3 CNN, Sorin Barbu, fiul care şi-a pierdut ambii părinţi. 

Soția a murit arsă de vie în propria curte, iar soțul a făcut infract când a văzut-o. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: crevedia explozii adrian cuculis cisterna gpl