x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Bărbatul care și-a ucis fosta soție în Capitală, depistat după patru zile

Bărbatul care și-a ucis fosta soție în Capitală, depistat după patru zile

16 Aug 2021   •   17:06
Bărbatul care și-a ucis fosta soție în Capitală, depistat după patru zile

Un bărbat care și-a ucis fosta soție într-un imobil din Sectorul 2 al Capitalei a fost depistat, luni, la patru zile după crimă.

Bărbatul suspectat că și-a ucis fosta soție în locuința lor din Sectorul 2 al Capitalei, în data de 12 august, a fost depistat, luni, și urmează să fie dus la audieri, informează Poliția Capitalei.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, în 12 august, în jurul orei 14:00m că într-un imobil din sectorul 2 a fost găsită o femeie decedată, care prezenta mai multe răni la nivelul corpului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane, iar ancheta procurorilor și polițiștilor de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei a continuat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, principalul suspect fiind fostul soț al femeii, la acel moment fiind dispărut.

Mediafax

×