x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ce să faci până la sfârșitul verii

Ce să faci până la sfârșitul verii

28 Aug 2019   •   10:00
Ce să faci până la sfârșitul verii

Mai sunt câteva zile și se termină vara așa că este timpul să profiți de zilele frumoase care se vor prelungi, cu siguranță, și în septembrie. Iată câteva din lucurile pe care mai ai încă timp să le faci.

  • Ia-ți câțiva prieteni cu tine și mergi în week-end într-un loc din natură pe care nu l-ai mai văzut până acum. Și, ca să nu pierzi multe ore în trafic, alege o zonă apropiată de casă.
  • Învață să prepari o înghețată. În loc să o cumperi de la supermarket, alege o rețetă de pe internet. Fii sigură că o să-ți placă și, în plus, vei fi mândră de tine.
  • Majoritatea magazinelor vin cu oferte tentante în ultimele zile de vară așa că profită de reduceri. Poți să-ți cumperi în sfârșit rochia sau pantalonii la care ai visat dar costau prea mult. Vei spune că nu mai ai când să le porți dar până în octombrie va fi suficient de cald și le vei putea îmbrăca. Iar după ce vor veni zile mai reci, cu siguranță vei găsi combinații potrivite.
  • Dacă vrei să dai o fugă la plajă, profită și fă o baie în mare noaptea, mai ales dacă nu ai ma făcut niciodată asta până acum. Să știi că va fi o experiență inedită la care te vei gândi cu plăcere mult timp.
  • În cazul în care stai în oraș poți să organizezi un picnic într-un parc. La umbra copacilor, lângă lac, te poți răsfăța cu mâncăruri alese și chiar șampanie împreună cu prietenii.
  • Mergi la un spectacol în aer liber. Mereu se organizează câte un concert, o piesă de teatru ori un spectacol de dans.

 

Ia-ți laptopul într-o dimineață și în loc să stai la birou, mergi să lucrezi afară. Vei avea senzația că te mai afli încă în vacanță. În plus, vei vedea că îți vei termina treaba mai repede.

 

Profită de natură

 

Mergi mai des la piață și cumpără legume, fructe, verdețuri. Renunță câteva zile la carne și fă-ți salate, bea sucuri naturale, consumă multă apă în care pune puțină lămâie. Îți va trece senzația de căldură și te va înviora. În plus, lasă grijile la serviciu și plimbă-te pe străzi, citește o carte pe o bancă, râzi cu prietenii la o terasă mai retrasă. Lasă deoparte telefonul, uită de rețelele de socializare, închide televizorul și ieși din casă.

 

×