x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social CNAIR: Viscolul închide circulaţia între Bucureşti şi Dobrogea

CNAIR: Viscolul închide circulaţia între Bucureşti şi Dobrogea

26 Feb 2018   •   21:19
CNAIR: Viscolul închide circulaţia între Bucureşti şi Dobrogea

Circulaţia rutieră între Bucureşti şi zona Dobrogei este închisă la această oră pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza ninsorilor viscolite şi a vizibilităţii extrem de reduse, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

Potrivit unui comunicat al CNAIR, drumarii acţionează în permanenţă pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă în toate zonele afectate de fenomenele meteorologice.

"Reamintim că, începând cu ora 7:00, a intrat în vigoare Codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite şi vizibilitate scăzută. Recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate judeţe de condiţiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov,  Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea şi municipiul Bucureşti. Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", atrage atenţia CNAIR.

În plus, compania recomandă participanţilor la trafic să adapteze viteza condiţiilor meteo şi să respecte semnalizările rutiere şi restricţiile instituite temporar. "De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă", subliniază CNAIR. AGERPRES

×