x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Concurs în cadrul SAB. 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasă inovaţie auto

Concurs în cadrul SAB. 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasă inovaţie auto

02 Noi 2017   •   16:55
Concurs în cadrul SAB. 10.000 lei pentru cea mai  spectaculoasă inovaţie auto
Sursa foto: Dan Marinescu

Salonului Auto Bucuresti & Accesorii îşi deschide în curând porţile în Pavilionul Central de la Romexpo. Între 4 și 12 noiembrie, vizitatorii vor avea ocazia să admire peste 300 de modele auto ce vor fi expuse şi vor putea afla tendințele pentru anul 2018. Cu această ocazie, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României împreună cu SAB&A lansează cea a treia ediţie a concursului de idei inovative pentru industria automobilelor, Bursa SAB - "Propulsăm viitorul".

Tema actualei ediții a concursului organizat în cadrul Salonului este "Mobilitatea Electrică" – aceasta fiind una dintre tendinţele care, de câţiva ani, remodelează domeniul transporturilor. Criteriile care vor sta la baza evaluării propunerilor sunt: noutatea produsului, aplicabilitatea acestuia în viața de zi cu zi, gradul de utilitate şi posibilitatea de comercializare şi realizare în serie. Evaluarea aplicaţiilor va fi facută de către o comisie formată din 3 membri, experți din domeniul auto. Înscrierile pentru Bursa SAB - „Propulsăm viitorul" se fac până pe data de 8 noiembrie, iar câştigătorul va fi anunţat pe 11 noiembrie în cadrul unei ceremonii speciale la SAB 2017. Premiul este de 10.000 de lei.

Aflat la 24 de ani de la prima defăşurare, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii reprezintă evenimentul de referinţă al pieţei auto românesti, în cadrul căruia sunt prezentate ultimele noutăţi şi premiere dedicate segmentului auto şi al accesoriilor, şi susţinut de Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania.

Cei interesaţi să participe în concurs sunt aşteptaţi să trimită pe adresa de email: office@fundatiadanvoiculescu.ro, ideea/conceptul lor pentru această temă, însoţită de un CV și o scrisoare de intenție care să cuprindă motivația participării.

 

 

×