x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Copilul de 11 ani care s-a spânzurat juca Balena Albastră

Copilul de 11 ani care s-a spânzurat juca Balena Albastră

28 Mar 2017   •   11:33
Copilul de 11 ani care s-a spânzurat juca Balena Albastră

Copilul de 11 ani, din localitatea dâmboviţeană Cazaci, care s-a sinucis luni, le spunea colegilor de la şcoală că joacă ''Balena Albastră'', susţin poliţiştii care au efectuat cercetări în acest caz. 

Poliţia a ridicat telefoanele şi calculatorul copilului pentru a efectua o expertiză. 

"Din verificări s-a stabilit că elevul care s-a sinucis le spunea colegilor că juca un anumit joc. Nu avem certitudinea că jocul a fost cauza care a dus la deces. Au fost ridicate cele două telefoane şi calculatorul pe care copilul le folosea şi urmează să se efectueze expertizele necesare. Părinţii au declarat că nu ştiau că băiatul juca jocul respectiv", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Alexandra Niculaie. 

Copilul de 11 ani a fost găsit luni, de către sora lui, spânzurat în podul casei. 

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta obişnuia să acceseze internetul şi povestea adesea despre un joc virtual. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, remis marţi AGERPRES.

×