x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Firea acuză USR-PLUS că au respins alocarea a 100 de milioane de euro pentru căldura bucureștenilor

Firea acuză USR-PLUS că au respins alocarea a 100 de milioane de euro pentru căldura bucureștenilor

27 Feb 2021   •   22:05
Firea acuză USR-PLUS că au respins alocarea a 100 de milioane de euro pentru căldura bucureștenilor
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat că amendamentul depus la proiectul de buget care vizează alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, a fost respins. Ea îi acuză pe parlamentarii USR PLUS că au votat împotrivă, deși au promis că vor rezolva problema căldurii.

„Am depus un amendament la Buget foarte important pentru bucureșteni, împreună cu parlamentarii social democrați din Capitală: alocarea sumei de 100 milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, care aparțin de Guvern și care livrează agent termic la temperatură și presiune sub confortul necesar cetățenilor. Surpriză totală! Parlamentarii USR-Plus și PNL au votat împotriva rezolvării acestei probleme majore, pentru care Guvernul PNL nu a făcut nimic, nicio investiție într-un an și jumătate de guvernare”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Ea a publicat și fotografii din momentul votului.

„Mai grav este că parlamentarii USR-Plus, care au promis în campania electorală de la locale, împreună cu ceilalți colegi care candidau, că vor rezolva imediat problema apei calde și a căldurii în București, acum au votat tot împotrivă! Îi vedeți în imagini cu mâinile ridicate împotriva bucureștenilor! Au mințit că au intrat în politică pentru că nu au apă caldă și căldură iar acum, când venise ocazia să facă un gest concret pentru îmbunătățirea termoficării din Capitală, și-au călcat propriile promisiuni în picioare”, a mai scris fostul edil general al Capitalei.

Numele parlamentarilor USR - Plus care au votat împotriva amendamentului sunt: deputații Cambera Oana-Alexandra, Apostol Alin-Gabriel, Benga Tudor - Vlad, Blaga Daniel-Codruţ și senatorii Postică Andrei și Trifan Raoul-Adrian.

Mediafax

×
Subiecte în articol: gabriela firea CET căldură