x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social „Maraton” pe tocuri, în Capitală

„Maraton” pe tocuri, în Capitală

de Monica Cosac    |    04 Noi 2019   •   11:02
„Maraton” pe tocuri, în Capitală

Zeci de femei, dar şi câţiva bărbaţi curajoşi, s-au cocoţat pe tocuri de 7 centimetri, sau chiar mai înalte, pentru a participa la prima ediţie a evenimentului caritabil MARATOC - „Maraton” pe tocuri, care s-a desfăşurat sâmbătă, la Arena Naţională din Bucureşti.

După ce au făcut încălzirea, participanţii au luat startul, pe rând, pentru trei categorii: 400 de metri, 800 de metri şi 1.200 de metri. „Maratonul” pe tocuri a fost supravegheat de voluntari de la Federaţia Română de Atletism, care au asigurat logistica liniei de start, a traseului, a liniei de sosire şi a premierii. Pe lângă mişcare şi distracţia de care au avut parte cei peste 300 de participanţi, scopul maratonului a fost de a strânge fonduri destinate copiilor defavorizaţi şi a tinerilor cu dizabilităţi de la fundaţiile „Nane” şi „Ajut un copil”.

Evenimentul „MARATOC” a fost iniţiat de actriţa Monica Davidescu şi susţinut de Primăria Capitalei. „E ceva inedit, ceva deosebit pentru România, în alte ţări deja au avut loc nişte ediţii. Iar când e vorba despre o campanie umanitară pentru copii, merită să faci orice pentru ei”, a spus fosta mare canotoare Elisabeta Lipă, care a fost prezentă la prima ediţie a „Maratoc”. 

 

 

 

×