x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Mesaj din stradă: De cedezi în faţa lor, ăştia te fac scriitor

Mesaj din stradă: De cedezi în faţa lor, ăştia te fac scriitor

de George Hălărescu    |    23 Feb 2018   •   09:46
Mesaj din stradă: De cedezi  în faţa lor, ăştia te fac scriitor
Sursa foto: Foto: Karina Knapek

În aşteptarea prezentării de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a raportului privind activitatea managerială de la DNA, în faţa ministerului de resort, cei care o contestă, dar şi cei care o susţin pe Laura Codruţa Kovesi au dorit să-şi prezinte public argumentele.

Câtva zeci de persoane au cerut în frig, printre fulgii de zăpadă, revocarea din funcția de procuror șef al Direcţiei Naționale Anticorupție. Cu portocale şi pancarte în mâni, ei au stigat „Ridică-te popor român, că mari primejdii ţi se pregătesc" sau „Tudorele, ia aminte/ De cedezi în faţa lor/ Ăştia te fac scriitor", „Demnitate, Toadere!" Oamenii spun că sunt îngrijoraţi de felul cum se face justiţie în România după ce au apărut înregistrări cu procurorii anti-corupție care ar fi falsificat probe în mai multe dosare penale ale unor importanți politicieni.

De cealaltă parte, susţinătorii lui Kovesi au fost mai activi pe Facebook, unde sub sloganul "Tudorelele , îndrăzneşti să propui revocarea Codruţei de la DNA"? au încercat să se convingă să vină în număr cât mai mare la protest. Până la ora 19 veniseră 10 persoane.

 

 

×