x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Mesaje de Anul Nou: Urări pentru cei dragi în noaptea dintre ani

Mesaje de Anul Nou: Urări pentru cei dragi în noaptea dintre ani

de Redacția Jurnalul    |    31 Dec 2022   •   17:55
Mesaje de Anul Nou: Urări pentru cei dragi în noaptea dintre ani
Sursa foto: Hepta

Dacă ești în pană de inspirație și vrei să faci urări de Anul Nou celor dragi, iată câteva idei. La multi ani 2023!

-In 2023 îl rog pe Dumnezeu să-ți dea sănătate dar, ca să-ți umul sufletul cu dragoste, o să mă ocup personal. Un An Nou fericit!

-Vine un uragan de fericire, dragoste și liniste cu urarea ca anul 2023 să-ți aducă toate aceste lucruri.

-Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poți sa mi-l dai pentru că nu puteai să-mi faci decat unul singur, să petreci prima secunda din Anul Nou alături de mine. La mulți ani!

-In fiecare picatură a șampaniei pe care o bei pentru noul an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri! Un an minunat!

-Viața mea ar fi goală fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

-Mult belsug și sănătate să-ti ofere Noul An! Multă dragoste si prosperitate!

-Anul care vine sa îți fie numai bine! La mulți ani 2023!

-De Sfintele Sarbatori să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță, bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.

-Un an nou mai fericit, cu de toate garnisit, sănătate și iubire, și cu multă fericire!

-La mulți ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

-Fie ca sărbătorile de iarnă să îți aducă liniște sufletească, mult noroc și iubire! Un An Nou alături de cei dragi și apropiați sufleteste. La Mulți Ani!

-Închide ochii și pune-ți o dorință! Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate și sper să ti se întâmple și ție! La mulți ani fericiți!

-Mult belsug și sănătate, să-ți ofere Noul An! Multă dragoste în viață și să aduni ban după ban!

-Viața mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

-Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat în tine. Anul Nou e o carte deschis cu rețetele succesului, alege ce ți se potriveste și porneste la drum cu încredere! Anul care vine să îți fie numai bine! La mulți ani!

-Previziuni meteo de Revelion 2023: prevăzut o furtună de pupici și îmbrățișări…te sfătuim să închizi umbrela și deschide inima. La Multi Ani și un An Nou Fericit!
-La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți și sus paharul! Un An Nou fericit

-A mai trecut un an … Să-ți amintesti cu placere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu încredere de tot ce nu ai reușit.. Fii mândra ca ai ramas același suflet cald.

-Vă doresc de 2023 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

-În contul tău nr .. la banca “viața” am depus 365 de zile de fericire, sănătate,dragoste și bucurii!Bucură-te atunci cand îl vei goli…! La Mulți Ani 2023 !

-Mireasa tuturor vremurilor ne deschide porțile inimii către armonie și înțelegere și ne primește în feeria Sfintelor Sărbători cu credința că nimic nu va putea umbri vreodată strălucirea Nașterii Domnului. Lăsați magia colindului străbun să vă picure în suflet fiori de sfințenie și primiti cu drag gândurile noastre de prețuire, realizări depline, sănătate și prosperitate!

-E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu ințelegere și în sus cu recunoștință! Speranța să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri! La mulți ani!

-La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți și sus paharul!

-Fie ca bucuria și linistea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma.

-Va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!

-Pentru fiecare zambet ce te va face sa te simti bine, Pt fiecare vis indeplinit, Pt fiecare sarut ce-ti va incalzi inima…eu iti spun La Multi Ani pt Noul An plin de surprize si momente frumoase…

-Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!

-Ca noul an sa-ti aduca fericire in suflet, daruinduti in fiecare zi un motiv pentru a zambi. La Multi Ani si un An Nou Fericit

-Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou, cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile, cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina, acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune, Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire, sanatate, belsug şi impliniri.

-Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

-Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi Bani)!

-Anul nou sa-ti aduca un strop de fericire,un strop de iubire, un strop de noroc si daca se poate toate la un loc. La Multi Ani !!

-Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si'n anii urmatori!

-Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. La multi ani!

-Sa va aduca Bunul Dumnezeu pacea si fericirea in casa voastra (dvs), multa iubire si dragoste de apropiatii vostrii. La anul și la mulți ani!

-Catelus cu parul cret / sa ai jeep-ul in cotet / sa ai vila cu piscina / pe Madonna ca vecina / o lopata pentru bani / La anul și la mulți ani!.

-Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

-Aminteste-ti rasul, bucuria, munca si lacrimile. Iar in timp ce tu reflectezi asupra anului care a trecut, gandeste-te si la posibilitatile ce vor urma in noul an. Aminteste-ti pentru ca acuma e vremea noilor sperante, e timpul in care sarbatorim bucuria vietii. La Multi Ani !

-Fiecare moment al zilei este important. Dimineata aduce SPERANTA. Dupa amiaza aduce CREDINTA. Seara aduce DRAGOSTEA. Noaptea aduce ODIHNA. Iti doresc sa ai parte de toate acestea astazi de Anul Nou. LA Multi Ani 2023 !

-Magia sarbatorilor de iarna sa-ti aduca multa liniste in suflet, bucurii, implinirea visurilor si, mai ales, multe cadouri si surprize placute. La multi ani pentru anul nou!

-Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

-La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

-Mult belsug in casa, painea mai gustoasa, datorii putine, in anul care vine La Multi Ani :) fericiti si tot ce va doriti.

-Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine. Iti urez cele mai fericite sarbatori!

-Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde... Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite...
LA MULTI ANI!

-A mai trecut un an ...Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.

×
Subiecte în articol: mesaje anul nou