x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Microsoft va derula un program în valoare de 25 milioane de dolari pentru persoanele cu dizabilităţi

Microsoft va derula un program în valoare de 25 milioane de dolari pentru persoanele cu dizabilităţi

08 Mai 2018   •   16:22
Microsoft va derula un program în valoare de 25 milioane de dolari pentru persoanele cu dizabilităţi

Microsoft va derula, pe parcursul a cinci ani, Programul AI for Accessibility în valoare de 25 milioane de dolari, menit să valorifice puterea inteligenţei artificiale de a spori capabilităţile umane pentru mai mult de un miliard de oameni cu dizabilităţi din întreaga lume, a anunţat marţi compania, în cadrul conferinţei anuale Microsoft Build 2018. 

Printre altele,  programul include granturi, investiţii tehnologice şi expertiză şi va include inovaţiile dezvoltate în cadrul AI for Accessibility în serviciile Microsoft Cloud. Acesta se bazează pe succesul iniţiativei similare AI for Earth. 

În cadrul conferinţei, oficialii Microsoft au prezentat noi tehnologii pentru a sprijini dezvoltatorii de inteligenţă artificială (AI) în Microsoft Azure, Microsoft 365 şi orice altă platformă. 

'Crearea de soluţii AI este mai importantă decât oricând pentru dezvoltatori, având în vedere că tehnologia continuă să schimbe modul în care oamenii trăiesc şi lucrează în fiecare zi prin intermediul platformei cloud şi a dispozitivelor edge. În plus, au fost prezentate noi posibilităţi pentru dezvoltatori de a se extinde în edge', se menţionează în comunicat. AGERPRES

×