x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Mircea Badea, despre ”acoperiții” din presă: De existat, există sigur-sigur

Mircea Badea, despre ”acoperiții” din presă: De existat, există sigur-sigur

18 Mai 2018   •   07:33
Mircea Badea, despre ”acoperiții” din presă: De existat, există sigur-sigur

Mircea Badea a vorbit, joi, în emisiunea ”În Gura Presei”, despre ”acoperiții” din mass-media, după ce fostul colonel SRI a prezentat în comisia parlamentară o listă cu mai multe nume ale unor ziariști care ar intra în această categorie.

 

Mircea Badea a amintit de declarațiile lui George Maior, din 2015 și 2017, dar și de un document strict secret al SRI, privind infiltrarea serviciului în redacția unui cotidian central, scandal ce a izbucnit în 2011.

”Eu nu aș folosi ofițer acoperit, aș folosi agent de influență. Instituția ofițerului acoperit e o instituție complexă, comportă niște rigori. Probabil că mulți dintre puțoii ăștia jegoși nu sunt ofițeri acoperiți, ci doar agenți de influență. Voiam să vă aduc aminte două lucruri. În acest cor jihadist, George Maior afirmă din nou că SRI trebuie să aibă ofițeri acoperiți, inclusiv în presă. Deci de existat, există sigur-sigur (...) Dacă vreți să știți toată daravela din 2012 cu Valentin Zaschievici, dați un search pe Google. Cam asta despre acoperiți. Hai marș, măi viermilor!” a spus Mircea Badea. ANTENA 3

×