x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Olt: O femeie a murit într-un incendiu de locuinţă în comuna Stoicăneşti

Olt: O femeie a murit într-un incendiu de locuinţă în comuna Stoicăneşti

27 Feb 2016   •   12:41
Olt: O femeie a murit într-un incendiu de locuinţă în comuna Stoicăneşti
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

O femeie în vârstă de 72 de ani din comuna Stoicăneşti a murit sâmbătă dimineaţa într-un incendiu provocat de un scurtcircuit electric la un conductor defect, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 8,00, printr-un apel la 112 s-a anunţat un incendiu de locuinţă în comuna Stoicăneşti şi faptul că proprietara casei, care locuia singură, se află în interiorul imobilului.

Au intervenit echipaje de pompieri de la Garda Stoeneşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi echipaje de pompieri voluntari din Stoicăneşti cu o autospecială de stingere a incendiilor.

Pompierii au găsit arzând bunuri dintr-o cameră de locuit şi acoperişul casei, iar proprietara locuinţei, o femeie de 72 de ani, a fost găsită decedată, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului.

"În dormitorul casei a fost găsită decedată, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului, proprietara locuinţei, în vârstă de 72 de ani. Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, fiind distruse bunurile dintr-o cameră de locuit şi acoperişul casei pe circa 20 de metri pătraţi. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect", se arată într-un comunicat de presă al ISU Olt.

De la începutul acestui an, în judeţul Olt patru persoane au murit în urma unor incendii de locuinţă. AGERPRES

×