x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social (P) Cum scapi de parazitii intestinali cu tinctura de nuca neagra, pelin si cuisoare

(P) Cum scapi de parazitii intestinali cu tinctura de nuca neagra, pelin si cuisoare

03 Iun 2022   •   11:16
(P) Cum scapi de parazitii intestinali cu tinctura de nuca neagra, pelin si cuisoare

Infectiile parazitare, chiar daca sunt foarte neplacute, sunt mult mai frecvente decat credem noi. Adesea, ele sunt de vina pentru diferitele probleme de sanatate de care suferim, de la probleme digestive la tulburare de stres post-traumatic, o infectie parazitara iti poate afecta sanatatea fizica si psihica.

Partea buna e ca, farmaciile naturiste ofera o schema de tratament, iar pachetul contine tinctura de nuca neagra, pelin si cuisoare. Aceasta schema de tratament este destinata in special adultilor si copiilor peste 14 ani si elimina eficient parazitii si viermii intestinali.

Astfel, un tratament paraziti cu nuca neagra este eficienta in cure de deparazitare si detoxifiere si are efecte benefice asupra sistemului imunitar.

Acest lucru este posibil prin continutul de tanin care modifica ph-ul intestinului si astfel, elimina parazitii, viermii si ciupercile asigurand o deparazitare eficienta si de durata.

Totodata, pelinul este cunoscut pentru actiunile sale antiinflamatoare ale mucoasei gastrointestinale, este un excitant al secretiei gastrice si un ajutor de incredere in lupta cu parazitii intestinali.

Daca ai dubii in privinta acestui tratament naturist, gasesti pelin cuisoare si nuca neagra pareri atat pe site-ul farmaciei, cat si in alte surse de incredere.

Cine este predispus la infectiile intestinale

Oricine poate contracta o infectie parazitara, iar unii oameni sunt expusi unui risc mai mare din anumite motive. Una dintre cele mai comune modalitati de a contracta acest tip de afectiune este prin alimente contaminate, cum ar fi carnea preparata insuficient sau apa murdara.

Totodata, esti expus riscului unei infectii parazitare daca intri in contact cu produse contaminate. De asemenea, ai mai multe sanse sa prinzi o infectie parazitara daca ai un sistem imunitar compromis. Acest lucru ar putea duce la un sistem imunitar suprimat si o disfunctie intestinala severa.

Care sunt simptomele unei infectii parazitare

Acestea pot include:

  • dureri de stomac
  • pierdere în greutate
  • balonare
  • crampe stomacale
  • greata si varsaturi
  • deshidratare
  • febra
  • diaree sau constipatie, etc.

Din pacate, parazitii intestinali pot ramane neobservati mult timp si chiar pot trece neobservati si la analizele de laborator. Tocmai din acest motiv, este nevoie de deparazitari periodice. Partea buna e ca unele infectii parazitare dispar de la sine, mai ales daca sistemul imunitar este sanatos si se mentine o dieta echilibrata.

×