x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Probleme grave cu agentul termic în Capitală. Sute de imobile nu au apă caldă

Probleme grave cu agentul termic în Capitală. Sute de imobile nu au apă caldă

19 Oct 2020   •   12:15
Probleme grave cu agentul termic în Capitală. Sute de imobile nu au apă caldă

Sute de imobile din București continuă să nu aibă apă caldă din cauza avariilor la rețelele de temoficare, anunță Termoenergetica. 

În Sectorul 1 sunt afectate 124 de imobile, dintre care șase instituții. Furnizarea apei calde a fost întreruptă de sâmbătă după-amiază. Avaria a fost produsă la reţeaua primară și ar trebui să fie rezolvată astăzi, în  jurul orei 18,00. Sunt afectate imobile din zona Bd. Ion Mihalache, Str. Sandu Aldea, str. Av. Stâlpeanu, str. Enescu Athanasie, str. Aviator Popişteanu, str. Gura Motrului.

În Sectorul 2 nu au apă caldă trei blocuri de pe Şos. Fundeni. Reparațiile se vor termina astăzi, în jurul orei 12.00. 

În Sectorul 3 se află în această situație 41 de imobile, dintre care şi o instituţie. Este vorba de zonele Al. Giurgeni, str. Ion Şulea, str. Th. Pallady, str. Trapezului, str. Berevoieşti, Bd. Basarabiei, str. Murgeni, str. Soldat Nicolae Sebe, str. Soldat Tina Petre. Avariile sunt la reţeaua secundară și vor fi rezolvate luni, în jurul orei 15,30.

În Sectorul 4, punctul termic a suferit o avarie care au lăsat fără apă caldă două blocuri de pe Şoseaua Giurgiului. Problema va fi rezolvată remediată în jurul orei 14,00.

În Sectorul 5, patru blocuri sunt afectate  din cauza unei avarii la rețeaua primară şi două instituţii de pe Şoseaua Panduri. Furnizarea apei calde va fi reluată în jurul orei 21,00. 

×
Subiecte în articol: apa calda agent termic