x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Raluca Turcan: Noi vom pregăti anul 2022 cu o amplă reformă în sistemul public de salarizare

Raluca Turcan: Noi vom pregăti anul 2022 cu o amplă reformă în sistemul public de salarizare

05 Mar 2021   •   17:41
Raluca Turcan: Noi vom pregăti anul 2022 cu o amplă reformă în sistemul public de salarizare
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a declarat că își dorește ca, în termen de un an, să prezinte un nou proiect de lege a salarizării în sistemul bugetar.

De asemenea, acesta a precizat că își dorește să pună pe masă „o variantă sustenabilă și echitabilă de salarizare în sistemul public”.

„Noi vom pregăti anul 2022 cu o amplă reformă în sistemul public de salarizare. Nu e un secret, cunoaşteţi cu toţii, că lucrăm acum la modificarea Legii salarizării în sistemul public ca să o facem unitară, nu neunitară, aşa cum este în momentul de faţă, şi practic eu mi-aş dori ca undeva într-un an de zile noi să putem să punem pe masă o variantă sustenabilă şi echitabilă de salarizare în sistemul public", a afirmat ministrul Muncii.

Declarațiile au fost făcute la Botoșani, vineri, într-o vizită de lucru la instituțiile subordonate Ministerului Muncii.

Raluca Turcan a fost însoțită de directorii Casei Naționale de Pensii, Inspecției Muncii, Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială.

×
Subiecte în articol: raluca turcan legea salarizarii