x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale RESTRICŢII de TRAFIC pe DN1 în perioada 12 mai - 31 august

RESTRICŢII de TRAFIC pe DN1 în perioada 12 mai - 31 august

12 Mai 2016   •   13:44
RESTRICŢII de TRAFIC pe DN1 în perioada 12 mai - 31 august
Sursa foto: Marin Raica/INTACT IMAGES

Lucrările de asfaltare vor îngreuna circulația pe DN1, între municipiile Ploiești (zona Metro) și Câmpina, care sunt programate să se desfășoare în perioada 12 mai - 31 august. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, restricțiile vor fi implementate în funcție de specificul lucrărilor, iar conducătorii auto sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară, scrie campinatv.ro.

Pe tronsonul cuprins între Movila Vulpii și municipiul Câmpina vor fi efectuate lucrări de înlocuire a stratului asfaltic de uzură pe câte o bandă de mers succesiv, pe porțiuni de o lungime de aproximativ 100 de metri. În acest timp, pe porțiunile în cauză, traficul se va desfășura pe 3 din cele 4 benzi de mers. Lucrările se vor desfășura de luni până joi, în intervalul orar 8.00-20.00. În afara acestui program, nu vor fi instituite restricții de trafic, iar partea crosabilă va fi adusă în stadiu de folosință la finalul fiecărei zile.

Pe tronsoanele cuprinse între km 66+500m – km 70+000 (zona Metro – Movila Vulpii) și între km 82+800m – km 87+000 (zona Băicoi – Bănești), vor fi efectuate lucrări de întreținere a covorului asfaltic (plombări). În acest interval, pe porțiunile respective vor fi instituite restricții de trafic conform semnalizării rutiere impuse de specificul fiecărei zone.

×
Subiecte în articol: restrictii de trafic pe dn1