x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Robert Negoiță reacționează la dosarul DNA: Am procedat corect şi în interesul comunităţii

Robert Negoiță reacționează la dosarul DNA: Am procedat corect şi în interesul comunităţii

21 Feb 2022   •   16:18
Robert Negoiță reacționează la dosarul DNA:  Am procedat corect şi în interesul comunităţii

După punerea sub urmărire penală de către DNA a edilului Sectorului 3, Robert Negoiță, acesta spune că a procedat corect, a acționat în interesul comunității și a respectat prevederile legale. El este acuzat de abuz în serviciu pentru contractul de salubrizare cu firma Rosal Grup.

 

"Vom demonstra, conform procedurilor legale, că nu am acţionat în afara legii sau în vreun mod care să prejudicieze interesele şi nevoile comunităţii sectorului nostru. Trebuie să avem încredere în actul de justiţie din România şi în faptul că, la final, toate aceste detalii vor fi clarificate şi se va concluziona, fără tăgadă, că am procedat corect, cu respectarea procedurilor legale şi în interesul comunităţii.

Vreau să asigur atât organele de anchetă, cât şi pe cetăţenii Sectorului 3, care sunt şi beneficiarii serviciilor oferite de Primăria Sectorului 3, de întreaga mea deschidere şi colaborare. Concret, în momentul de faţă, acuzaţia care se aduce este că a fost prelungit contractul de salubritate ce era în vigoare din anul 1999, dosarul făcând referire la intervalul 2000-2018", a scris primarul, pe Facebook.

Robert Negoiță este acuzat de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite cu consecinţe deosebit de grave şi instigare la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite cu consecinţe deosebit de grave.

 

×
Subiecte în articol: robert negoita dna