x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Taxiuri cu tarife maxime de 1,40 lei/km, fără comandă prealabilă,pentru pasagerii care sosesc la Aeroportul Otopeni

Taxiuri cu tarife maxime de 1,40 lei/km, fără comandă prealabilă,pentru pasagerii care sosesc la Aeroportul Otopeni

10 Iun 2016   •   12:01
Taxiuri cu tarife maxime de 1,40 lei/km, fără comandă prealabilă,pentru pasagerii care sosesc la Aeroportul Otopeni
Sursa foto: Karina Knapek/INTACT IMAGES

Pasagerii care sosesc pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti vor avea la dispoziţie, începând din 15 iunie, taxiuri autorizate, cu tarife de maximum 1,40 lei/km, fără comandă prealabilă.

Conform unui comunicat remis AGERPRES, taxiurile vor aştepta în staţia taxi amplasată la ieşirea din terminal şi vor prelua pasagerii în ordinea sosirii.

Clienţii care vor dori să comande taxi de la o anume companie vor avea la dispoziţie în continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi.

"Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum şi taxiurile neautorizate de aeroport, vor fi disponibile în continuare la parter, în faţa terminalului Sosiri. Fiecare dintre staţiile taxi - pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comandă şi pentru celelalte taxiuri - vor fi clar semnalizate", se menţionează în comunicat.

În acest moment, sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se derulează rapid şi gratuit.

×
Subiecte în articol: tarif taxi