x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Therienii au atacat un câine. Când lumea virtuală se transpune în realitate

Therienii au atacat un câine. Când lumea virtuală se transpune în realitate

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2024   •   22:15
Therienii au atacat un câine. Când lumea virtuală se transpune în realitate
Sursa foto: spynews.ro

Therienii sunt creaturi care au devenit tot mai prezente în România, mai ales în parcuri.

Therienii fac parte dintr-o lume digitală unde identitatea și exprimarea de sine depășesc limitele lumii fizice.

Acest termen reprezintă un aspect profund și personal al vieții lor. Sunt niște oameni care nu se rezumă doar la jocuri de rol sau la a îmbrăca costume pentru divertisment, întruchipează esența animalelor non-umane.

În ultima perioadă, pe platforma Tik-Tok, hashtag-ul "therienii" a luat amploare. Acesta a adunat circa un milion de postări și 3,7 miliarde de vizualizări.

Potrivit specialiștilor, este vorba despre o lume în care cei care "îmbracă" aceste personaje împărtășesc fragmente din viața lor. Ei merg în patru labe, poartă cozi și chiar urechi.

Cel mai important aspect, care i-a uimit pe cei mai mulți, este faptul că au adoptat chiar și un comportament atribuit identității lor de animale.

Potrivit celor mai recente informații, unii au atacat chiar și un câine.

Un locuitor din Arad spune că i-a fost atacat câinele, în timpul unei plimbări prin parc. El a reușit să filmeze incidentul, în care și-a făcut apariția un therien.

Potrivit declarațiilor acestuia, el a văzut în față o fată care mergea în patru labe prin parc, în timp ce purta un costum de pisică. 

„Aceste întâlniri și spații online oferă un sistem de sprijin crucial pentru persoanele care navighează în complexitatea alinierii identității lor interioare de animale cu lumea centrată pe om din jurul lor.”, spun psihologii despre acest fenomen, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: therieni arad caine