x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Tragedie la Suceava. Un bărbat din Ucraina și o femeie din Republica Moldova au fost electrocutați în Gara Burdujeni

Tragedie la Suceava. Un bărbat din Ucraina și o femeie din Republica Moldova au fost electrocutați în Gara Burdujeni

02 Mar 2022   •   09:59
Tragedie la Suceava. Un bărbat din Ucraina și o femeie din Republica Moldova au fost electrocutați în Gara Burdujeni

Un bărbat din Ucraina și o femeie din Republica Moldova au fost electrocutați în Gara Burdujeni din Suceava. Din nefericite, femeia a murit iar tânărul are arsuri grave.

Fata a fost găsită carbonizată de de către pompierii ajunși la fața locului iar bărbatul are arsuri la nivelul feței, la o mână și un picior. Cei doi tineri erau translatori, scrie antena3.ro.

Incidentul s-a produs noaptea trecută, când a fost apelat numărul de urgență 112, la ora 3.38. 

Pompierii au sosit cu o autospecială de stingere a incendiilor și o ambulanță SMURD. Au ajuns și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava (SAJ).

În dreptul peronului, între linii, echipele de intervenție au găsit un tânăr de 20 de ani. Acesta era conștient și cooperant dar nu își aduce aminte exact ce s-a întâmplat. El are arsuri grave și urme de intrare și ieșire a unui arc electric.

Totodată, pe un vagon de marfă staționat se afla o femeie carbonizată. Trupul acesteia a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului județean Suceava.

Deocamdată nu se știu circumstanțele producerii evenimentului dar se presupune că aceștia au încercat să-și facă un selfie pe unul dintre trenuri. Fata ar fi urcat prima pe vagon, unde s-a format un arc electric extrem de puternic. Tânărul s-ar fi speriat și a vrut să fugă spre gară.

O persoană aflată în gară a văzut explozia și a sunat la 112. 

 

×
Subiecte în articol: suceava selfie electrocutat