x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un deputat PNL se revolă împotriva rezoluției UE privind legalizarea relațiilor între persoanele de același sex

Un deputat PNL se revolă împotriva rezoluției UE privind legalizarea relațiilor între persoanele de același sex

14 Sep 2021   •   17:35
Un deputat PNL se revolă împotriva rezoluției UE privind legalizarea relațiilor între persoanele de același sex

Rezoluția Parlamentului European privind familiile LGBTIQ este „un act de sfidare ideologică fără nicio legitimitate morală ori juridică, o foaie de hârtie cu caracter ne-legislativ care nu obligă la nimic pe nimeni”, afirmă deputatul PNL Daniel Gheorghe.

„Votul dat de stânga coalizată din Parlamentul European (Social-Democrati + Renew + extrema stângă) cu privire la susținerea impunerii abuzive și arbitrare a căsătoriei dintre persoane de același sex în România și alte țări est-europene este doar un act de sfidare ideologică fără nicio legitimitate morală ori juridică, o foaie de hârtie cu caracter ne-legislativ care nu obligă la nimic pe nimeni”, scrie pe Facebook Daniel Gheorghe.

El spune că europarlamentarii care au votat rezoluția au arătat „cât de mare a ajuns corupția marxismului cultural la nivelul unora dintre instituțiilor europene”.

„Cei care au votat asta au arătat din nou cât de mare a ajuns corupția marxismului cultural la nivelul unora dintre instituțiilor europene cât și faptul că dreptul comunitar unde Familia este parte integrantă a deciziei suverane a statelor naționale nu face doi bani în fața comuniștilor noi și îmbrăcați în culorile curcubeului! Nu-i nimic, votați câte rezoluții doriți, noi, Românii, ne vom păstra Morala Creștină și vom apăra Familia de orice imixtiune dictatorială”, încheie deputatul liberal.

Familiile LGBTIQ și cuplurile de același sex ar trebui să aibă aceleași libertăți de circulație și aceleași drepturi de reîntregire a familiei ca și celelalte, potrivit rezoluției PE.Comisia ar trebui să ia măsuri împotriva României, Ungariei și Poloniei pentru încălcarea valorilor Uniunii Europene.

Rezoluția a fost adoptată cu 387 voturi „pentru”, 161 „împotrivă” și 123 abțineri.

Mediafax

×
Subiecte în articol: lgbt