x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un om a fost înghițit de un canal încercând să-și salveze câinele

Un om a fost înghițit de un canal încercând să-și salveze câinele

08 Dec 2018   •   13:40
Un om a fost înghițit de un canal încercând să-și salveze câinele

Un britanic care își plimba câinele pe stradă a fost înghițit de un canal, conform Dailymail. Lachaorje Peema, în vârstă de 47 de ani, îl plimba pe Bubbles pe trotuar în Braunton, Devon, când cățelul său a dispărut într-o băltoacă.

Apa s-a dovedit a fi un canal pentru furtuni, iar Bubbles a fost înghițit de țeava de sub trotuar. Peema a sărit apoi să-și salveze câinele, dar a fost înghițit și el în țeavă.

El a spus: „Ne jucam cu mingea și a aterizat lângă trotuar, așa că Bubbles s-a dus după ea”.

„Părea că e o băltoacă. A prins mingea, s-a uitat la mine și apoi a dispărut sub apă”.

Peema a spus că a alergat până la el și s-a scufundat încercând să își salveze câinele. „Apoi am fost tras și eu în jos – apa era până la piept și eu sunt un om înalt” a adăugat el. „Țipam deja, cu o mână îl căutam pe Bubbles și cu cealaltă mă țineam să nu mă scufund”.

„N-am găsit nimic în canalizare și m-am convins că mi-am pierdut câinele, așa că am ieșit din apă. Am sunat un prieten și cât eram cu el în telefon, Bubbles a apărut pe cealaltă parte”.

„Am alergat până la ea, era tăiată deasupra ochiului, dar m-am bucurat că era OK”.

Britanicul a spus că s-a speriat foarte tare. „M-am speriat cum nu m-am mai speriat vreodată – m-am simțit lipsit de speranță. Iubesc câinele foarte mult”.

×
Subiecte în articol: canal caine