x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare ANM. Cod galben de ceață, sâmbătă dimineața, în trei județe din țară. Vizibilitate redusă pe A1, A3 și pe mai multe drumuri din Arad și Prahova

Avertizare ANM. Cod galben de ceață, sâmbătă dimineața, în trei județe din țară. Vizibilitate redusă pe A1, A3 și pe mai multe drumuri din Arad și Prahova

26 Noi 2022   •   07:57
Avertizare ANM. Cod galben de ceață, sâmbătă dimineața, în trei județe din țară. Vizibilitate redusă pe A1, A3 și pe mai multe drumuri din Arad și Prahova
Sursa foto: Hepta

Meteorologii au emis sâmbătă dimineața o avertizare Cod galben de ceață valabilă în județele Caraș-Severin, Arad și Timiș. Vizibilitatea în trafic este redusă sâmbătă dimineața pe A1, A3 și pe mai multe drumuri din județele Arad și Prahova, din cauza ceții.

Vizibilitate redusă pe A1, A3 și pe mai multe drumuri din Arad și Prahova, din cauza ceții

Vizibilitatea în trafic este redusă sâmbătă dimineața pe A1, A3 și pe mai multe drumuri din județele Arad și Prahova, din cauza ceții, informează Centrul Infotrafic.

Sunt semnalate condiții de ceață, fenomen meteo care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 100 de metri, pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A1 București-Pitești și A3 București-Ploiești.

De asemenea, vizibilitatea este redusă în trafic din cauza ceții sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Arad și Prahova.

Pe autostrăzile A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea se circulă în condițiile unui carosabil parțial uscat, cu vizibilitate bună și fără evenimente rutiere în desfășurare.

Totodată, se circulă în condițiile unui carosabil umed pe DN 67C, pe tronsonul Novaci-Rânca, județul Gorj, fără restricții de circulație.

 

Cod galben de ceață, sâmbătă dimineața, în trei județe din țară

Meteorologii au emis sâmbătă dimineața o avertizare Cod galben de ceață valabilă în județele Caraș-Severin, Arad și Timiș.

Potrivit ANM, sunt vizate localitățile Caransebeș, Turnu Ruieni, Slatina-Timiș, Bucoșnița, Obreja, Constantin Daicoviciu, Buchin, Bolvașnița, Sacu din județul Caraș-Severin, precum și localitățile Pecica, Sântana, Lipova, Ineu, Chișineu-Criș, Curtici, Șiria, Vladimirescu, Pâncota, Vinga, Târnova, Macea, Secusigiu, Șicula, Zimandu Nou, Zăbrani, Ghioroc, Șimand, Șagu, Semlac, Sintea Mare, Seleuș, Fântânele, Livada, Felnac, Zărand, Iratoșu, Șofronea, Conop, Grăniceri, Păuliș, Socodor, Zădăreni, Peregu Mare, Olari, Pilu, Dorobanți, Ususău, Frumușeni, Șiștarovăț din județul Arad.

În județul Timiș, sunt sub avertizare localitățile Lugoj, Recaș, Făget, Orțișoara, Coșteiu, Racovița, Gavojdia, Topolovățu Mare, Belinț, Darova, Pișchia, Bethausen, Victor Vlad Delamarina, Dumbrava, Boldur, Margina, Traian Vuia, Mașloc, Balinț, Criciova, Mănăștiur, Bârna, Fibiș, Știuca, Ohaba Lungă, Ghizela, Brestovăț, Bogda, Bara, Secaș.

În aceste zone se va semnala ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Avertizarea este în vigoare până la ora 9.00.

(sursa: Mediafax)

×