x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare de ceaţă în Braşov şi Covasna. Vezi prognoza meteo pentru următoarele 48 de ore

Avertizare de ceaţă în Braşov şi Covasna. Vezi prognoza meteo pentru următoarele 48 de ore

03 Ian 2012   •   05:45
Avertizare de ceaţă în Braşov şi Covasna. Vezi prognoza meteo pentru următoarele 48 de ore

ANM a emis, marti, o avertizare de ceata densa pentru Brasov si Covasna, valabila pana la ora 11:00. Izolat, vizibilitatea va fi sub 50 de metri.

Vremea continua sa fie una iesita din comun pentru anotimpul rece. La Bucuresti, cerul va fi pe alocuri noros, iar temperaturile vor scadea pana la -3 grade si este posibil sa se lase ceata.

Marti, presiunea atmosferica este in crestere usoara, deci nu ne asteptam la nori multi sau precipitatii.

Soarele este generos in aproape toate regiunile, doar in nord cerul urmand sa fie pe alocuri noros si sa cada precipitatii slabe. Va ploua si in Maramures si in nordul Crisanei, iar in zona Carpatilor Orientali se vor semnala precipitatii mixte.

In zonele joase sunt conditii de ceata, iar vantul va sufla cu intensificari doar la munte.

Maximele zilei vor fi ridicate pentru prima decada de ianuarie, urmand sa se situeze intre 3 si 12 grade Celsius.

In Bucuresti va fi o zi calda, cu maxime de 10 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata, cativa nori vor acoperi cerul Capitalei, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Si miercuri putem conta pe o vreme anormal de calda, dar se innoreaza in vest, in nord si in centru, regiuni din care ploile nu vor lipsi. Abia in noaptea de miercuri spre joi ploile incep sa se transforme in lapovite si ninsori. In exteriorul arcului carpatic vremea e mai frumoasa, cu nori, dar si soare. E drept, ceata ramane lipita peste zonele joase, mai ales in primele ore ale zilei. Amiaza vine cu maxime de la 3 grade in estul Transilvaniei, dar aduce si 10-12 grade in zonele mai insorite din sud.

Miercuri, bucurestenii incep ziua cu ceata, dar peste zi temperatura urca ajutata de soarele car se arata destul de hotarit la amiaza, cand ne putem bucura de o valoare de 8 grade.

×