x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea AVERTIZARE METEO - Cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului în 8 judeţe

AVERTIZARE METEO - Cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului în 8 judeţe

13 Oct 2016   •   15:13
AVERTIZARE METEO - Cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului în 8 judeţe
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Opt judeţe din zonele Moldovei, Munteniei şi Olteniei sunt vizate de o atenţionare nowcasting Cod galben de ninsori şi vânt, emisă, joi, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Conform prognozei, până la ora 19:00, în zona de câmpie a judeţului Mehedinţi, precum şi în judeţele Olt şi Dolj, se vor semnala intensificări susţinute ale vântului din sector predominant vestic, cu viteze ce vor atinge la rafală 50 - 60 km/h.

Potrivit meteorologilor, până la ora 20:00, în judeţele Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi se vor semnala intensificări ale vântului, ce vor atinge viteze între 55 şi 60 km/h.

De asemenea, până la ora 20:30, în zona de munte a judeţelor Neamţ şi Suceava sunt prognozate ninsori la altitudini de peste 1.000 de metri, precum şi vânt, cu viteze la rafală de până la 70 - 75 kilometri/oră, care vor determina scăderea vizibilităţii sub 100 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM. AGERPRES

×