x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea București: Vremea se răceşte și urmează ploi slabe până marți

București: Vremea se răceşte și urmează ploi slabe până marți

09 Apr 2022   •   10:40
București: Vremea se răceşte și urmează ploi slabe până marți
Sursa foto: Unsplash.com

Capitala va avea parte, începând de duminică, de răcirea vremii. Va fi mai frig decât în mod normal, temperatura minimă coborând la 2 - 3 grade.

Conform prognozei speciale pentru Bucureşti, de sâmbătă ora 13.00 până duminică ora 9.00 vremea va fi frumoasă şi se va menține deosebit de caldă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 26 de grade şi o minimă de 8...11 grade. Cerul va fi mai mult senin, exceptând ultimele ore ale intervalului când vor fi înnorări. Vântul va sufla slab și moderat.

În intervalul duminică ora 9.00 - luni ora 9.00, vremea se va răci accentuat, cerul va fi noros, în mare parte din interval va ploua și se vor acumula în jurul a 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, mult mai coborâtă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, va fi de 11... 12 grade, iar cea minimă de 4...5 grade.

Începând de luni ora 9.00 până marți ora 9.00, deşi valorile termice diurne vor fi în creștere uşoară, vremea se va menţine mai rece decât normal în a doua decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi condiţii ca trecător sa plouă slab, mai ales dimineaţa. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 15 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade, mai scăzută în zona periurbană, până la 0 grade.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vreme bucurești