x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cod galben de vânt puternic în şase judeţe, în orele următoare

Cod galben de vânt puternic în şase judeţe, în orele următoare

28 Dec 2017   •   15:55
Cod galben de vânt puternic în şase judeţe, în orele următoare

 Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis joi o serie de atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic valabile în şase judeţe, în orele următoare. 

Potrivit meteorologilor, până la ora 20:00, în zona de munte a judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la altitudini de peste 1.700 metri, vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge şi depăşi 80 şi 90 km/h. 

Până la ora 19:00, în judeţele Constanţa şi Tulcea se vor semnala intensificări locale ale vântului care la rafală vor atinge 55 - 65 km/h, iar până la ora 17:00, în zona de munte a judeţului Prahova, la peste 1.800 metri altitudine, vântul va avea intensificări ce vor atinge la rafală 90 - 100 km/h. 

Tot până la ora 17:00, în localităţi din judeţul Sibiu, vântul va atinge şi depăşi la rafală 55-65 km/h. 

ANM a emis, miercuri, o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă din noaptea de miercuri spre joi, timp de 20 de ore, în 14 judeţe din nord-vestul şi vestul ţării. Judeţele aflate sub atenţionare sunt Bihor, Cluj, Alba, Sibiu, Argeş, Dâmboviţa, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş şi Arad. 

Conform prognozei, pe data de 28 decembrie, între orele 2:00 - 22:00, vântul se va intensifica treptat, la început în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi Occidentali, iar din dimineaţa zilei de joi (28 decembrie) şi în Banat şi local în Crişana. AGERPRES

×
Subiecte în articol: cod galben de vant