x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cum va fi vremea în următoarele trei luni. Vezi PROGNOZA METEO pentru intervalul MARTIE - MAI 2014

Cum va fi vremea în următoarele trei luni. Vezi PROGNOZA METEO pentru intervalul MARTIE - MAI 2014

27 Feb 2014   •   13:57
Cum va fi vremea în următoarele trei luni. Vezi PROGNOZA METEO pentru intervalul MARTIE - MAI 2014
Sursa foto: Victor Stroe

Centrul European pentru prognoze pe durata medie de la Reading, Anglia, a calculat temperaturile şi precipitaţiile medii pentru lunile martie, aprilie şi mai. Această prognoză are un grad de realizare de 60%.

MARTIE

Valorile temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptand regiunile sud-estice precum si, local, cele sudice si vestice, unde se vor situa peste normalul perioadei.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-estul, unde se vor in cadra in normele climatologice.

APRILIE

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sudice, local, se vor situa sub aceste medii.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general excedentare, exceptand arii restranse din sud si est, unde vor fi apropiate de mediile multianuale.

MAI

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in vestul si sud-estul tarii si se vor situa, in general, sub aceste medii in restul teritoriului.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii.

×