x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Informare meteo. Ninsori, lapoviță și intensificări ale vântului. ANM a emis o avertizare de ULTIMĂ ORĂ. "Se va depune un strat consistent de zăpadă!"

Informare meteo. Ninsori, lapoviță și intensificări ale vântului. ANM a emis o avertizare de ULTIMĂ ORĂ. "Se va depune un strat consistent de zăpadă!"

20 Noi 2017   •   13:36
Informare meteo. Ninsori, lapoviță și intensificări ale vântului. ANM a emis o avertizare de ULTIMĂ ORĂ. "Se va depune un strat consistent de zăpadă!"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o informare meteo de ninsori moderate cantitativ şi intensificări ale vântului la munte, lapoviţă şi ninsori în nord-vest şi centrul ţării, valabilă de marţi, ora 3:00, până miercuri, ora 18:00. 

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, la munte va ninge moderat cantitativ şi local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60-80 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada. 

În nord-vestul şi centrul ţării vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marţi (21 noiembrie) şi în noaptea de marţi spre miercuri (21/22 noiembrie). 

La munte, în special la altitudini de peste 1.700 m, vântul va avea intensificări în după-amiaza zilei de luni (20 noiembrie) şi în prima parte a nopţii de luni spre marţi (20/21 noiembrie), cu rafale de peste 90-100 km/h. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ninsoare viscol