x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Se anunță ninsori în Capitală. Strat de zăpadă de 10 centimetri

Se anunță ninsori în Capitală. Strat de zăpadă de 10 centimetri

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2024   •   10:05
Se anunță ninsori în Capitală. Strat de zăpadă de 10 centimetri

Vor fi înregistrate ninsori în Capitală, iar stratul de zăpadă va ajunge la 10 centimetri, potrivit prognozei speciale pentru București valabilă de vineri până sâmbătă seara.

Astfel, de vineri de la ora 10.00 până sâmbătă la ora 8.00, valorile de temperatură în Capitală vor fi în continuare cu mult mai mari decât cele normale datei, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 0...1 grad. Cerul va fi variabil cu înnorări seara și noaptea când vor fi precipitații.

Vor fi ploi, care din a doua parte a nopții se vor transforma în ninsoare. Cantitățile de precipitații vor fi de 15...20 l/mp și se va depune strat de zăpadă cu grosimi de 6...7 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări spre sfârșitul intervalului când la rafală vor fi viteze de până la 45 km/h.

Sâmbătă, până la ora 17.00, vor fi înnorări și va continua să ningă, astfel că până la sfârșitul intervalului grosimea stratului de zăpadă va fi în medie de 10 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 40...45 km/h. Vremea se va răci accentuat, iar temperatura maximă va fi de 1...2 grade.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bucuresti ninsori