x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea se răcește în toată țara de marți! Meteorologii anunță ninsori și temperaturi de -10°C

Vremea se răcește în toată țara de marți! Meteorologii anunță ninsori și temperaturi de -10°C

de Andreea Tiron    |    23 Ian 2023   •   10:15
Vremea se răcește în toată țara de marți! Meteorologii anunță ninsori și temperaturi de -10°C
Sursa foto: Hepta

Vremea se răcește puternic în toată țara! Meteorologii anunță ninsori și temperaturi de -10°C.România va resimți o răcire accentuată în următoarele zile față de vremea călduroasă din ultima perioadă.

Potrivit antena3.ro, răcirea va fi resimțită mai puternic în estul țării, unde, începând de marți, maximele se vor încadra între -2 și 5 grade, valori cu până la 18 grade mai coborâte decât cele înregistrate săptămâna trecută.

De asemenea, nopțile vor deveni mult mai reci, cu temperaturi negative aproape în toată țara. În unele dimineți, minimele vor scădea sub -5 grade în zonele de vale și vor atinge -10 grade în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei și vestul Moldovei.

În a doua parte a săptămânii putem să avem parte de ninsori, dar este încă prea devreme pentru a preciza care regiuni vor fi afectate sau cât de mult va ninge, scrie meteoradar.ro.

În general, vremea se va menține destul de rece până la sfârșitul lunii, chiar dacă în multe regiuni temperaturile vor rămâne mai calde decât ar fi normal în această perioadă din an.

×
Subiecte în articol: vreme rece ger ninsori