x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Martie va fi mai caldă decât în mod normal

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Martie va fi mai caldă decât în mod normal

de Redacția Jurnalul    |    27 Feb 2024   •   10:45
Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Martie va fi mai caldă decât în mod normal
Sursa foto: Hepta

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis, marți, prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Meteorologii spun că luna martie va fi mai caldă decât în mod obișnuit.

26 februarie - 4 martie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptâmână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

4 - 11 martie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele nord- vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în nordul Carpaților Orientali.

11 - 18 martie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

18 - 25 martie
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor sud-estice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor putea avea o tendință ușor excedentară.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prognoza martie