x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO 11 aprilie. Vreme instabilă și înnorări accentuate

PROGNOZĂ METEO 11 aprilie. Vreme instabilă și înnorări accentuate

10 Apr 2016   •   19:09
PROGNOZĂ METEO 11 aprilie. Vreme instabilă și înnorări accentuate
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Vremea se va menține instabilă, semnalându-se înnorări temporare accentuate. Valorile termice minime se vor încadra între 7 și 12 grade, maximele situându-se între 13 și 21 de grade, cele mai ridicate temperaturi înregistrându-se în nord-vestul teritoriului. Va ploua pe arii extinse în est, în centru și în sud, dar și la munte. În restul teritoriului, se vor semnala ploi locale, în general slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane. Și în Capitală, cerul va fi noros și temporar vor cădea precipitații.

Luni

7/21

Vremea va fi în continuare în general instabilă și se vor semnala înnorări accentuate. Va ploua pe arii extinse în estul, centrul și sudul țării. Vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte.

 

Marți

4/25

Temperaturile vor crește față de ziua precedentă în majoritatea regiunilor. Se vor semnala înnorări și va ploua la munte, în Muntenia și Dobrogea și pe arii restrânse în estul și centrul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-vestul teritoriului.

 

Miercuri

2/26

Valorile termice vor continua să crească, devenind mult mai ridicate decât cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil și se vor înregistra înnorări în cursul nopții, când local va ploua în nordul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte.

 

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  13

Craiova  15

Timişoara 16

Sibiu  14

Suceava  12

Galaţi  14

Constanţa  15

Cluj-Napoca 16

Bacău  13

Baia Mare 19

Iași  16

Oradea 17

Reșița  15

Pitești  14

Brașov  12

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:38

Soarele apune: 19:56

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 753

Viteza vântului în km/h și direcția: 8 km/h (S-V)

×
Subiecte în articol: meteo ploaie