x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo, 23 octombrie - 13 noiembrie 2023: Vreme caldă și precipitații

Prognoza meteo, 23 octombrie - 13 noiembrie 2023: Vreme caldă și precipitații

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2023   •   10:30
Prognoza meteo, 23 octombrie - 13 noiembrie 2023: Vreme caldă și precipitații
Sursa foto: Hepta

Temperaturile se mențin mai ridicate decât cele normale și în această săptămână, transmite ANM.

”Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. 

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar și deficitar în cele sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval” anunță ANM pentru intervalul 23 - 30 octombrie 2023. 

Între 30 octombrie  - 6 noiembrie 2023, ”temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări”.

Totodată, ”cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile”. 

Și în săptămâna 6 - 13 noiembrie vremea va fi caldă.

”Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval”, potrivit ANM.

În intervalul 13 - 20 noiembrie ”mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României”. Însă ”cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință spre excedent în cea mai mare parte a țării”. 
×
Subiecte în articol: meteo vremea ploi