x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo anunţă o schimbare radicală a vremii!

Prognoza meteo anunţă o schimbare radicală a vremii!

17 Feb 2018   •   16:06
Prognoza meteo anunţă o schimbare radicală a vremii!

Se schimbă vremea din această seară, iar nebulozitatea se va accentua treptat în toată țara și vor fi precipitații pe arii relativ extinse în partea de vest, centru și nord, dar și zonele de deal și de munte din rest.

 

Precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare în zona montană, în Maramureș, Transilvania și Moldova, mixte în Crișana, nordul Olteniei și al Munteniei și predominant sub formă de ploaie în Banat.

Vor fi condiții de polei sau ghețuș și vântul va avea intensificări în zona munților Banatului și în Carpații Meridionali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar minimele între -8 și 2 grade și izolat va fi ceață.

Vreme în general închisă, în continuare valorile termice se vor situa în jurul a ceea ce ar trebui să înregistrăm în mod normal la această dată.

Precipitațiile sub formă de ninsoare se extind în zona de munte, în Maramureș, mai ales sub formă de ninsoare în Transilvania și Moldova, mixte în Crișana, predominant sub formă de ploaie în Banat și pe arii restrânse în celelalte regiuni.

Se vor semnala precipitații în jumătate de sud-est a țării, vor fi ninsori în zona de munte, îndeosebi ninsori în Transilvania și Moldova, mixte în rest. Vântul va avea unele intensificări pe creste, iar noaptea local în sudul Moldovei și-n Muntenia.

Temperaturi maxime cuprinse între -1 grad în jumătatea de nord a Moldovei și 7 grade în Lunca Dunării. Cele minime se vor situa între -7 și 3 grade, cu cele mai scăzute valori în Maramureș. OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: prognoza meteo schimbare vreme ninsoare