x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo. Cum se schimbă vremea în următoarele zile

Prognoza meteo. Cum se schimbă vremea în următoarele zile

16 Oct 2022   •   18:31
Prognoza meteo. Cum se schimbă vremea în următoarele zile
Sursa foto: Unsplash.com

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea pentru săptămâna 17 - 23 octombrie 2022. În primele zile vor fi maxime de 23 de grade Celsius, apoi vremea va intra într-un proces de răcire, cu minime ușor sub 0 grade Celsius

„Mâine, luni, în regiunile vestice și prin sud, iar marți cam în toată țara, temperaturile vor fi de 20 și ușor peste 20 de grade până la 20-23 grade ușor mai scăzute de atât în zona litoralului și în zonele depresionare.

Într-adevăr, de miercuri aș putea spune, chiar se va resimți o răcire sub influența unui front atmosferic rece care va traversa teritoriul țării noastre dinspre nordul teritoriului până în zonele sudice, astfel încât temperaturile vor scădea miercuri în jumătatea de nord a țării.

Joi în toate regiunile, vremea va fi chiar mai rece decât în mod normal pentru această perioadă, cel mai rece în zona Moldovei, acolo unde maximele vor fi comparabile cu minimele.

Aș putea spune temperaturi de 7-8 grade până la cel mult 16-17 grade în extremitatea de sud-vest a țării, temperaturi care se vor menține, de altfel, conform semnalelor pe care le avem la momentul acesta, până spre finalul săptămânii.

Diminețile vor fi reci. Temperaturile minime vor fi destul de scăzute, ne așteptăm chiar la valori de 0 și ușor sub 0 grade în mod deosebit în nordul, în centrul teritoriului și pe arii mai restrânse", a explicat Alina Șerban meteorolog în cadrul ANM la Antena 3.

Prognoza meteo 17-23 octombrie

 

 

×
Subiecte în articol: Alina Șerban prognoza meteo