x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 1, 2 și 3 august

PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 1, 2 și 3 august

31 Iul 2016   •   22:22
PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 1, 2 și 3 august

Vreme foarte caldă în majoritatea ţării, caniculară în Oltenia şi sudul Munteniei, unde disconfortul termic va fi foarte accentuat. Seara şi noaptea vremea devine instabilă în centrul, vestul şi nordul ţării, unde va începe să plouă în averse însoţite de descărcări electrice. Local, cantitatea de apă va fi însemnată, semnalându-se şi condiţii pentru căderea grindinei. Precipitaţiile vor cădea doar izolat în restul ţării. Maximele ajung şi la 39 de grade în sudul extrem al ţării, unde meteorologii au instituit o avertizare de cod portocaliu de caniculă.

 Luni: 14/39

Vreme foarte călduroasă în cea mai mare parte a ţării, caniculară în Oltenia şi Muntenia. În vest, centru şi nord se intensifică instabilitatea atmosferică, iar seara şi noaptea vom avea parte de ploi, descărcări electrice şi rafale de vânt. Ploile cad izolat în restul ţării.

Marţi: 12/36

Vremea se răceşte uşor în majoritatea regiunilor ţării, în special în prima parte a zilei, pe măsură ce norii vor acoperi cerul şi va ploua în averse. Local, ploile pot cădea în cantităţi însemnate, fiind şi condiţii pentru formarea grindinei. Canicula se restrânge la sudul extrem al ţării.

Miercuri10/32

Vremea continuă procesul de răcorire, valorile temperaturilor fiind, în majoritatea ţării, sub cele normale pentru această perioadă. Ploile vor cădea în sud-estul ţării, în centru şi la munte şi doar izolat în restul teritoriului. Maximele nu sar de 32 de grade.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 37

Craiova 35

Timişoara 32

Sibiu 31

Suceava 32

Galaţi 36

Constanţa 32

Cluj-Napoca 31

Bacău 34

Baia Mare 32

Iaşi 35

Oradea 30

Reşiţa 34

Piteşti 34

Braşov 31

Ora la care răsare şi apune soarele:

Soarele răsare: 06:06

Soarele apune: 20:36

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 756

Viteza vântului în km/h şi direcţia: 6 km/h (E-SE)

×