x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo, până pe 16 septembrie: Temperaturile medii vor fi mai mari decât cele normale

Prognoza meteo, până pe 16 septembrie: Temperaturile medii vor fi mai mari decât cele normale

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2024   •   11:15
Prognoza meteo, până pe 16 septembrie: Temperaturile medii vor fi mai mari decât cele normale

Administrația Națională de Meteorologie anunță că până la mijlocul lunii septembrie, temperaturile medii vor fi mai mari decât cele normale în această perioadă. Și cantitățile de apă vor fi deficitare în toată țara.

Potrivit ANM, în săptămâna 19 – 26 august, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în majoritatea regiunilor.

În săptămâna 26 august – 2 septembrie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile. Regimul pluviometric se va menține în general deficitar în majoritatea regiunilor și pe parcursul acestui interval.

În săptămâna 2 – 9 septembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toată țara. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în toată țara.

În săptămâna 9 – 16 septembrie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în toate regiunile, a precizat ANM.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×