x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 21, 22 și 23 aprilie. Se schimbă vremea!

Prognoza METEO pentru 21, 22 și 23 aprilie. Se schimbă vremea!

20 Apr 2017   •   19:10
Prognoza METEO pentru 21, 22 și 23 aprilie. Se schimbă vremea!

Vineri -8/12

Cerul va avea înnorări accentuate ziua în est și la munte, iar noaptea în nord, unde pe arii restrânse vor mai fi precipitații, în general slabe cantitativ. La munte va ninge, iar în rest, vor fi precipitaţii mixte. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare.

Sâmbătă 1/15

Deși în creștere ușoară față de zilele precedente, valorile termice se vor situa în continuare sub mediile climatologic specifice perioadei din an. Cerul va avea înnorări în vest, în centru și în nord, unde va ploua local, iar la munte vor fi precipitații mixte.

Duminică 0/17

Valorile termice se vor situa în continuare sub cele normale pentru ultima decadã a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări, îndeosebi în cursul zilei, și va ploua local în nordul, centrul și estul teritoriului și izolat în rest. În zona montană, precipitațiile vor fi mixte.

Vremea vineri pe larg

Vreme extrem de rece

Vremea se va menține deosebit de rece. Ziua, vor mai fi înnorãri și precipitații locale în centrul, estul și sud-estul țării și izolat în celelalte regiuni. Noaptea, vor mai fi precipitații pe arii restrânse în nord-vest, nord și centru. Precipitațiile vor fi mai ales sub formã de ninsoare în Moldova și la munte, mixte în Transilvania și predominant ploi în celelalte zone. Vântul va sufla moderat, iar în est, sud-est și la munte va avea intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade, iar cele minime între -8 grade în depresiuni şi 3 grade Celsius.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 8 ploaie

Craiova 10 ploaie

Timişoara 10 înnorat

Sibiu 6 ploaie

Suceava 6 înnorat

Galaţi  4 ploaie

Constanţa 6 ploaie

Cluj-Napoca  6 înnorat

Bacău 5 ploaie

Baia Mare 8 înnorat

Iaşi 4 ploaie

Oradea 9 înnorat

Reşiţa 11 ploaie

Piteşti 7 ploaie

Braşov 4 ploaie

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:25

Soarele apune: 20:03

Presiunea atmosferică: 761 mmHg

Viteza vântului: 30 km/h (N-NV)

 

 

×