x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo pentru 21, 22 si 23 iulie. Vreme de vară, ceva mai răcoroasă în Transilvania

Prognoza meteo pentru 21, 22 si 23 iulie. Vreme de vară, ceva mai răcoroasă în Transilvania

20 Iul 2016   •   18:40
Prognoza meteo pentru 21, 22 si 23 iulie. Vreme de vară, ceva mai răcoroasă în Transilvania

Vreme apropiată de regimul termic normal al acestei perioade în majoritatea teritoriului ţării. Excepţie fac regiunile din centrul şi nordul României, unde vremea va fi ceva mai răcoroasă decât ar fi firesc la această dată. Maximele variază între 21 şi 31 de grade Celsius. Temperaturile minime ajung la 6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi la 20 de grade pe litoral. Cerul rămâne variabil, cu înnorări după-amiaza şi seara în zonele montane, unde va ploua slab. Vântul bate tare la munte şi în rafale izolate în restul ţării, în prima parte a zilei.

Joi: 6/31

Vreme tipică de vară, mai puţin în Transilvania, unde vremea va fi ceva mai răcoroasă. Spre orele după-amiezei şi seara apar ploile, în special în zonele de munte, dar izolat şi în alte regiuni ale ţării. Vântul va sufla destul de puternic pe tot teritoriul în primele ore ale zilei.

Vineri: 10/33

Vreme în curs de încălzire. În jumătatea sudică a ţării temperaturile sar de 30 de grade. Cerul va fi variabil, după lăsarea serii fiind posibil să plouă slab în partea de nord-vest a ţării. Vântul va sufla slab până la moderat, cu rafale ceva mai puternice la munte şi în Delta Dunării.

Sâmbătă10/33

Vremea continuă procesul de încălzire, temperaturile resimţite în special în sudul ţării atingând valori de disconfort termic. Temperaturile rămân ceva mai scăzute în Transilvania şi în nord-estul ţării, deşi sunt şi ele în creştere faţă de intervalul precedent.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 28

Craiova 28

Timişoara 28

Sibiu 23

Suceava 23

Galaţi 28

Constanţa 27

Cluj-Napoca 24

Bacău 26

Baia Mare 24

Iaşi 25

Oradea 26

Reşiţa 29

Piteşti 27

Braşov 23

 

Ora la care răsare şi apune soarele:

Soarele răsare: 05:55

Soarele apune: 20:48

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 759

Viteza vântului în km/h şi direcţia: 9 km/h (N-NE)

×