x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vreme DEOSEBIT DE CALDĂ pentru această dată. Vezi PROGNOZA METEO pentru weekend

Vreme DEOSEBIT DE CALDĂ pentru această dată. Vezi PROGNOZA METEO pentru weekend

08 Mar 2013   •   10:08
Vreme DEOSEBIT DE CALDĂ pentru această dată. Vezi PROGNOZA METEO pentru weekend
Sursa foto: Intact Images/Victor Stroe

Ziua Femeii aduce o vreme deosebit de caldã pentru aceastã datã. Va ploua în vest, nord şi centru, pe arii restrânse ziua, dar în extindere pe parcursul nopţii. În restul teritoriului izolat vor fi ploi slabe, cu precãdere în sud-est. Şi în Capitală vremea va fi deosebit de caldã. Cerul va avea înnorãri temporare, însã condiţiile de ploaie vor fi reduse.

Prognoza în ţară

SÂMBĂTĂ (9 martie)

Vremea se va menţine deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii martie. Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde va ploua pe arii extinse, iar cantitãţile de apã vor fi izolat mai însemnate. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare şi ploile, slabe cantitativ, se vor semnala pe spaţii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 6...7 grade în nordul Moldovei pânã la 19 ... 20 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra între 1 şi 10 grade. Presiunea atmosferica va continua sã scadã.

DUMINICĂ (10 martie)
Vremea va fi în continuare deosebit de caldã, exceptând regiunile nordice unde valorile termice vor fi în scãdere uşoarã. În vest, nord şi centru înnorãrile vor fi persistente şi va ploua pe arii extinse. Trecãtor la munte, dar noaptea şi în nordul Moldovei precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã sau ninsoare. În restul ţãrii cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala local, mai ales ziua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor fi de la 4...5 grade în nordul Moldovei pânã în jur de 20 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime între 0 şi 10 grade, mai coborâte în nord-est pânã la -3 grade.

Prognoza în Bucureşti

SÂMBĂTĂ (9 martie)

Vremea va fi deosebit de caldã, astfel cã temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 5...7 grade. Cerul va fi temporar noros şi trecãtor, mai ales noaptea, va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Presiunea atmosferica va continua sã scadã.

DUMINICĂ (10 martie)

Vremea va fi în continuare deosebit de caldã, cu o maximã termicã ce se va situa în jurul valorii de 19 grade. Cerul va avea înnorãri temporare şi trecãtor, mai ales ziua, va ploua. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului. Temperatura minimã va fi de 6...7 grade.


×