x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea de Paști. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vremea de Paști. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2023   •   08:05
Vremea de Paști. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Sursa foto: Hepta

Meteorologii estimează că, până de Paști, temperaturile vor fi mai mari de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare.

Săptămâna 20 - 27 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Săptămâna 27 martie - 3 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 3 - 10 aprilie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi excedentar în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 10 17 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vreme pasti prognoza